Links Opening in same tab?

Forum registration problems? Need help with creating a post? Want to send suggestions of improvements to Blur Busters Forums? Tell us here!
Post Reply
User avatar
BTRY B 529th FA BN
Posts: 164
Joined: 18 Dec 2013, 13:28

Links Opening in same tab?

Post by BTRY B 529th FA BN » 10 Sep 2020, 19:44

First of all I have links set in my browser to open to a new tab, why does it open a link e.g. a youtube link in the same tab?

User avatar
RealNC
Site Admin
Posts: 3069
Joined: 24 Dec 2013, 18:32
Contact:

Re: Links Opening in same tab?

Post by RealNC » 10 Sep 2020, 22:39

I guess some sites will intercept your click and load the link in the same tab.

I have my browser configured to open links in a new tab when I do a middle-click. Seems to work everywhere.
SteamGitHubStack OverflowTwitter
The views and opinions expressed in my posts are my own and do not necessarily reflect the official policy or position of Blur Busters.

User avatar
BTRY B 529th FA BN
Posts: 164
Joined: 18 Dec 2013, 13:28

Re: Links Opening in same tab?

Post by BTRY B 529th FA BN » 11 Sep 2020, 07:17

I can click on a link on other forums and it will open them up in a new tab.

User avatar
Chief Blur Buster
Site Admin
Posts: 8076
Joined: 05 Dec 2013, 15:44
Location: Toronto, Ontario, Canada
Contact:

Re: Links Opening in same tab?

Post by Chief Blur Buster » 18 Sep 2020, 13:42

Future changes to this forum will open exernal links to a new tab.

I've added it to our internal bug tracking system.
Head of Blur Busters - BlurBusters.com | TestUFO.com | Follow @BlurBusters on Twitter

       To support Blur Busters:
       • Official List of Best Gaming Monitors
       • List of G-SYNC Monitors
       • List of FreeSync Monitors
       • List of Ultrawide Monitors

User avatar
BTRY B 529th FA BN
Posts: 164
Joined: 18 Dec 2013, 13:28

Re: Links Opening in same tab?

Post by BTRY B 529th FA BN » 18 Sep 2020, 14:27

Chief Blur Buster wrote:
18 Sep 2020, 13:42
Future changes to this forum will open exernal links to a new tab.

I've added it to our internal bug tracking system.
Thank you, sir :)

Post Reply